• Domů
  • Poctivá ruční výroba

Poctivá ruční výroba

Sušení masa je řadou let prověřená procedura. Původně šlo hlavně o jeho uchování na přechodnou dobu, kdy zrovna nemáte po ruce čerstvou flákotu a máte hlad. Hlavní zásluhy v tomto gastro-odvětví nepochybně patří severoamerickým indiánům, ovšem v chytrých knihách se dočtete i o mořeplavcích z jiných končin, kteří se také už dávno cpali sušeným masem na svých dlouhých plavbách. Naše generace je sice dávno zhýčkána ledničkami a čerstvou nabídkou potravin ze supermarketů, ale díky skvělé chuti, výživovým hodnotám a dalším výhodám sušeného masa se jerky stále těší velké oblibě. Obstojí jako alternativa k nezdravým pochutinám plným chemie, hodí se jako svačinka na cesty do přírody nebo do auta, když není čas na biftek a kdo propadne naprosto jedinečné chuti, dá si jerky rád prostě i úplně jenom tak.

Přírodní produkt a skvělé výživové hodnoty

Jeden pytlík 50g jerky vydá za poctivý 150g steak. Vystačí tak minimálně na půl dne jako plnohodnotný přísun bílkovin. Navíc naše jerky neproháníme žádnou chemií, konzervanty či dochucovadly. Plně tak zapadají do konceptů Keto potravin.

Unikátní procedura

Inspirovala nás severoamerická tradice, kde se jerky konzumují opravdu ve velkém. Na našich cestách jsme posbírali potřebné know-how a vylepšili ho o pár vychytávek, abychom docílili dostatečné trvanlivosti a šmaku. Použití kouře navíc poskytuje skvělé konzervační účinky a zároveň dává vyniknout chuti libového hovězího masa prémiové kvality.

Potvrďte akci

Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?